tisdag 8 juli 2008

Semestertider - men dock inget sommarväder!

Mia här......

Ibland är livet intensivt och man hinner knappt med vardagen! Men nu är det semester tider för många, och även för mig, men inte förrän nästa vecka, hoppas bara på lite varmare väder! Tänk att det kan vara så kyligt i juli månad!

Men när solen inte gassar så finns inga krav på alla slags aktiviteter som det fina vädret oftast för med sig. Sol och bad, fixa trädgården, klippa gräs, grilla eller sällskaps spel med grannarna, såsom kubb eller krocket brukar vara givna aktiviteter så fort sommar vädret intar vår värld!

Men ett lite svalare och mer mulet klimat ger dig möjligheten, att utan dåligt samvete, verkligen ha semester, att slöa och slappa utan att ha massa måsten och krav på aktiviteter. Läs en bok och lägg dig i soffan med ett kopp gott, rött te.........en stund för sig själv! Om du tilllåter dig göra detta en stund varje dag hela semestern så ska jag lova dig att du kommer vara laddad för en vacker höst och en lång vit vinter!

Gillar du inte att läsa och kura hemma, så är du givetvis välkommen till mig på studion så ska jag pyssla om dig, varför inte unna dig att forma dina ögonbryn och få dina ögonfransar färgade, eller fräscha upp din sommarfrisyr med en avkopplande huvudmassage. Hos mig på Znygg är det lugnt och skönt och du ges möjligheten till en mycket skön stund för avkoppling, passar väl perfekt en semesterdag som annars är ganska grå och tråkig!

Studio Znygg har semesterstängt under vecka 29 samt alla fredagar hela sommaren! Men välkommen att boka din tid på 0920-19050 oavsett dag och tid!

Ha en fortsatt skön semester!

MV

Inga kommentarer: